16 MarSkolarbete; ”Ett anspråkslöst förslag”

2. Välj ett av nedanstående förslag och skriv 1-2 A4-sidor.
a. Jonathan Swift använde sig av ironi när han skrev ”Ett anspråklöst förslag”. Gör likadant! Skriv en ironisk pamflett (= liten stridsskrift i något aktuellt ämne) där du erbjuder en lösning, gärna drastisk, på valfritt problem.

”Ett anspråkslöst förslag”

Vi lever i en farlig tid.
Vi lever mitt i ett masshysteriskt mediekaos och vi blir inte bara riktade utan också förgiftade var eviga dag. Vi måste rusta oss för artens överlevnad. Vi måste säkra Homo Sapiens framtid och stoppa upp utvecklingen, avveckla den och krypa tillbaka till våra rötter.
Enda sättet att lyckas kontrollera detta är om makthavarna sätter ner foten, slår näven i bordet och förbjuder all undergångsproducering som tillåts pågå.
Vi kan inte låta det vara gott nog med att sätta varningstexter på cigaretter, snus och alkohol. Människorna är dumma och de bryr sig inte om smålappar. Vi måste förbjuda och kriminallisera all produktion och allt användande, eftersom det ökar risken för vår hela civilisations kortlevnad.
I samband med att detta sker måste vi även förbjuda fett och kolhydrater, eftersom även detta bidrar till rasernas för tidiga dödar och osunda leverne. Amerikanska studier visar klara besked på att befolkningen har en oerhört låg respektnivå för dessa tu och att de alltså heller inte lyckats hantera dessa produkter på ett hälsosamt sätt.
Med detta vill jag säga; olagliggör godis och chips, bort med all potatis och allt ris, inget smör och ingen ost eller mjölk. Jag skulle kunna föreslå så kallade ”miniprodukter” med låg fetthalt istället, men eftersom dessa innehåller onaturliga ersättningsämnen sätter sig mitt samvete starkt på tvären.
Förbjud alla e-nummer också, som färgämnen och annat oetiskt. Halvfabrikat, snabbmat och friterat bör bli ett minne blott.
Vad ska vi då äta egentligen, kanske de flesta undrar? Ja, vad åt man förr i världen, innan besprutningens tid?
- Jo, man slaktade sitt egna kött och det åts minsann upp också! (Här får man i sig den
lilla gnutta fett som är den enda acceptabla, förutom ifrån fisk som också är okej att fånga själv, och den som är viktig för att hålla vår hjärna lagom inbäddad samt för att smörja våra leder.) Till detta kan man med gott samvete äta vilda örter och bär. Fri frukt är helt okej att smaska på, så länge det inte överkonsumeras – då kommer nämligen tänderna att fräta sönder.

Hela tiden är vi människor omringade av tidningar, tv-program och propaganda av alla dess olika slag, där vi får höra att saker och ting ska vara på det ena eller andra sättet.
Detta skapar ett otroligt kaos i den naturliga balansen, vi blir översvämmade med information om diverse strunt och dagliga uppgifter som sprids oss emellan, vilket i sin tur driver folket till vansinnessjukdom. Stress, kallas detta vansinne. Stress härdar inte, det dödar. Därför måste vi döda det först, innan det tar livet av hela vår planet. Förbjud stress och bannlys det! Vi måste gå samman mot detta massmonster och skära halsen av det innan det sväljer den redan ostadiga värld vi känner till som planeten Tellus.

Eftersom människan är missbrukare av naturen, bör alla alltid bara få precis vad de behöver för att överleva och aldrig mer eller mindre. Får de för lite blir de giriga och stressade. Får de för mycket blir de ännu girigare och sprider ännu mera stress till de personer som de möter. Eftersom vi nu förbjudit stress måste vi därför göra allt med måtta, eller som Svensken säger: Lagom.

Slutligen, för framtida Homo Sapiens allra bästas skull, så borde nästa steg bli den naturliga sellektionen – elimineringen av de svaga. Likaväl som det är stötande mot mänskligheten att äta preventivmedel, lika fel är det att låta människor medicineras. Starka människor behöver inte kemiskt framställd hjälp. De kan andas, röra sig, tänka, tala och fungera i samhället ändå. De fyller sin funktion i livet och de stjäl inte energi ifrån sina medmänniskor. En sjuk person drar alltid ned de som befinner sig runtomkring, även om denne också kan få folk att le.
Vi rotar runt på fel ställen, leker Gud, när vi låter de som egentligen inte skulle varit här – leva. Att mörda någon, ja det är fel. Men att låta naturen ha sin gång, att låta Moder Jord själv bestämma vad och vilka som är bra för henne eller inte, det kan inte annat än att vara rätt. Annars hade vi fortfarande haft dinosaurier och sabeltandade tigrar springandes på slätterna. Om det så slutar att även de starka och friska människorna dör ut – då har vi åtminstone gjort allt vi kunnat för att förhindra det genom att främja vår stoltaste armé.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu