09 DecSuperzoom

Hur kan man få värdet på microskop och kikare att minska radikalt?

- Använd ögonen.

Om vi utgår ifrån att vi är den senaste utvecklingen på jorden, skulle också det betyda att vi har gått igenom hela den långa utvecklingsprocessen. Varför lyser våra fingrar om vi håller en liten ficklampa under dem? Ja, man kan ju anta att det är en egenskap som blivit kvar i våran svängning, sedan glassvampen eller andra manetliknande, självlysande djur (som än idag finns kvar på vår planet, långt ned i havets mörker).  Våra energier cirkulerar runt om oss bl.a. som någonting vid en lång evolutionerande visualisering kan ha utvecklats till vingar, på våra kära flygar-vänner. Med lite plats för hjärna kan jag tänka mig att någonting sådant varit nödvändigt att utveckla för arternas överlevnad. Då de inte kunde springa tillräckligt snabbt, tänka ut fällor eller liknande – var den enda utvägen att ta sig uppåt, snabbt. Så man lyfte.

Människan o andra sidan har en otrolig hjärnkapacitet! Tänk bara på alla möjligheter du har med dina ögon. Hemligheten ligger i att skela, medan du likt en kamera zoomar in eller ut. I simtag du gör genom att korsa ögonen och pressa synen framåt. Korsa dem igen och ta en nytt ”ögon-tag”. När du ska återfå normalsyn igen ”simmar du bara på rygg” tillbaka. Den som påstår att detta inte handlar om kunskap utan är en omöjlighet, påstår också att han inte är smartare än en fotomaskin. Något som människan uppfinnit, vill jag gärna tillägga också.

Att sätta ögonen precis lagom ur fokus är också så som du lär dig att se Aura´s. Men det krävs träning och tro. Att man vågar tro. I våra läror har vi vuxit fram till att bli en undertryckt folkgrupp som blivit intalade att allt sådant är inbillning. Men det är när du först Vågar lita på det du tror att du ser – som du förstår att du faktiskt ser det. Hinduister och buddhister tror att människan har 7 olika visuella kroppar. För att någon såg dem och lärde ut hur man skulle göra det också. För att de tillåts tro att det är sant. Men vad jag vet kan det lika gärna finnas 9 eller 11 kroppar också. Snackar vi kvantfysik så finns det 11 dimensioner, så varför skulle det inte då också finnas 11 silhuetter av en person? Det ska inte glömmas att kunskap är makt, därav får inte alla lära sig allting om allting. Men det ska vara mitt mål att lägga ut så många pusselbitar jag bara hittar! För det är nu det är dags att ta tillbaka det som är vårat. Det rättmäktiga arvet vi alla har i oss.

Förstå vilken Fantastisk Varelse du Är, människa!

Kommande inlägg

Supersinnena och utvecklingen

Människor som liknar olika djur, människor som liknar Alla djur

Dolda krafter i universom

Tillbaka till grunderna, Asatron och det mäktiga nordfolket

Det fascinerande öst

Heimskringla, Ynglinga saga och Swithioderna

Symboler och glömda skatter

Världsrymden och solsystemet

Atomer, molekyler, elektromagnetism och kvantfysik

Per aspera, Ad astra!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu