11 AugX+Y2=8

Det är enkelt att visualisera visioner för en själv. Det är lite svårare att visualisera dem för andra.
Om man ska lyckas utföra mirakel krävs det Lite mer än bara en själv, då krävs samarbete och olika filtrerade sinnen som slår sina kloka ihop.
Nya idéer är trots allt bara gamla idéer som man parat ihop efter olika viljor. Varje ny tanke är alltså ursprungen ur något tidigare som  man valt att senare kunna referera till.
Med detta vill det också sägas att våra skilda drömmar och värdesättningar är ekvationer ifrån vårt egna medvetande, uträknade före vi ens hunnit uppfatta dem,  på ett sådant sätt att det likt ett pussel gäller att lägga ihop visa bitar före man kan se mönstrationer eller klarar uppfatta den stora bilden – helheten – klart o tydligt.

Matematik. Logik. Realistiska kontentor. Personifierade kalkylerade bedömningar efter eget tycke. Ligger allt i bakrunden och du behöver inte vara professor för att varken förstå att det är så, eller för att förstå hur du ska lyckas med den basen i just ditt liv. Det är noga uträknat redan, så klart. Det var länge sedan vi för första gången vandrade jorden. Och den har funnits mycket längre än vi.
Men däremot ifall du är öppensinnad, glad och logisk utan att tappa värmen – då kommer lyckliga du kunna vara närvarande och se på hemligheternas stunder när livets bitar faller på plats.

Vackra, vågade värld
Vad du fortsätter att fascinera mig.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu