31 MarForca lyckan! part. 1

Efter månaders prövning och koder att knäcka har jag kommit fram till följande:

Man kan aldrig slappna av. Detta låter först jobbigt, men i själva verket så ger det så mycket mer energi tillbaka än vad man gör av med – och i så fall betyder det att det är mycket jobbigare att slappna av än att inte göra det.

Musik och melodier av olika slag, är mycket viktigt för att leda till några av befattningarna  inom begreppet lycka. Ljud är vibrationer och det är just det livet är uppbyggt utav. Rörelse.

Det är därför vi mår bättre ju mer rörelse vi själva är i, tänker jag…

Det är också viktigt att vara öppenhjärtad och rakryggad, ödmjuk och rättvis. Att stå på sig. Att veta när man bör vika. Och tillsist kommer det återigen – tänk positivt!!!!!

Man kan tycka ”ska inte det där tjatet om att tänka positivt lägga sig nån gång?” Svaret är Nej. För det är så jävla enkelt. Inte enbart, men du når aldrig dit om du inte tänker positivt. Det är så säkert. Det krävs mycket kom-ihåg. Man faller lätt tillbaka till gamla mönster och det krävs år av utövning. Det har tagit mig 7 år att vänja bort okontrollerade spontanryck och kommentarer eller humör. Det har tagit så pass lång tid att få begrepp om hur jag verkar fungera och hur jag ska bemöta världen på allra bästa sätt.

Sömn! Nyckeln till alla bra dagar, tror jag… Jag vet att de enda gångerna numera när jag ibland tappar det och mentalt sätter mig på golvet med raka ben o slår nävarna i mattan – är just när jag inte fått sova. Är jag väldigt trött eller närmare utmattad har jag lätt för att le (det är ju det bästa och roligaste sättet att få ny energi, att skaffa ork), men jag har också lika lätt för att bli upprörd. Det värsta är att jag hela tiden är medveten om hur jag låter eller uppför mig, men det är som att jag glömmer av att det är Jag som talar och att Jag faktiskt kan byta ord och ändra tonläget när som helst…. Men jag bara lyssnar o ser vad som händer. Jag tror, om jag förstår glädje måste jag förstå  motsatsen också. Då har jag fördel redan på sätt o vis, för jag har sett o hört mycket skit. Men jag har skrattat många fler gånger! Vilket jag också tänker fortsätta med.

Forca lyckan i alla fall… Bestäm dig vart du ska – och rikta dig dit! Inga omvägar eller omkringflytande drömbies. Där är vägen. Följ den.

You can be whoever you want to be. =)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu